Och föreningen heter …

Ikväll har 55 personer bildat Visby Hällarna Hembygdsförening.Tack vare ett otroligt engagemang och mångas aktiva deltagande kunde vi ikväll genomföra ett årsmöte som beslutat om namn, stadgar, årsavgifter, styrelse, revisorer, valberededning. Kort sagt, rubbet.  Prioriterat på styrelsens verksamhetslista är en sommarfest för stora och små. Jättejättekul.  Styrelsen består av Mats Jansson, ordförande, Moni Åberg, Bengt Lindahl, Maj Carlsson och Thomas  Zielinski. Vi tackar för fotroendet och ser fram emot gott framtida samarbete.På stadsvandringen med Lars Bäckman som föregick det historiska första årsmötet deltog närmare 90 personer.  Stora och små.Mycket trevligt.Mats Jansson 

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>