Lyktloppis 10 oktober 17.00-20.00


Lördag 10 oktober är det dags för LyktLoppis. Tanken är att alla som vill ordnar loppis vid trottoaren, i garaget, hos en granne eller i trädgården. Tänd en lykta och sätt igång. Gå gärna ihop flera på en gemensam loppisförsäljningsplats.

Vid Marinstugan på Söderväg (innan Bilprovningen på höger sida) finns öppen eld och grillplats. Korv för grillning kommer att säljas. Här blir det också samling/gemenskap efter 20.00. Ta med egen picknickkorg samt korv eller annat som du och ditt sällskap vill grilla.Alla är välkomna att delta.

Den/de som kommer att ha loppis anmäler det på loppis@visbyhallarna.se så snart som möjligt.

Post a Comment

Your email is kept private. Required fields are marked *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>